|
||||||||||||||||||||||
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: آداب مهمّی که مهمان باید رعایت کند، چیستند؟ پاسخ: بعضى از آنها عبارتند از: مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی» دیگر: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: آداب مهمّی را که میزبان باید رعایت کند، چیستند؟ پاسخ: بعضى از آنها عبارتند از: مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی» دیگر: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: شفاعت چیست و شاملِ چه کسانی میشود؟ پاسخ: شَفاعت یعنی: واسطهگرى شخصیت آبرومندِ در نزدِ خداوند والا ـ جلّ جلاله، و حسنت اسماؤه. ـ بین انسان گنهکار و او براى آمرزیدهشدن گناهان آن گنهکار. کسانی شفاعت میشوند که مؤمن و نمازخوان بودهاند؛ ولی مرتکب گناهان کبیره شدهاند و گناهانشان با توبه یا انجامدادن کارهاى خوب و و بلاها آمرزیده نشده است؛ امّا به سبب عمل یا اعمال شایستهای، لیاقت آمرزیدهشدن را به دست آوردهاند؛ مثلاً: هر صبح و شب صلوات فرستادهاند یا به زیارت حضرت امام رضا ـ سلام الله تعالی علیه. ـ مشرّف شدهاند. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اعتقادی» دیگر: http://benisiha.ir/2019/07/22/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: برای نمازخوان کردن فرزندان مکلّف خود که نسبت به نماز سهلانگارى میکنند، چه کنیم؟ پاسخ: هر گاه سهلانگارى کردند، مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی» دیگر: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: آیا دوستداشتن حضرت ولیّ عصر ـ علیه السّلام. ـ امرى ضرورى است و سبب نزدیکشدن به خدا میشود؟ لطفاً حدیثى هم در اینباره بیان کنید. پاسخ: بله. خداوند والا ـ جَلَّ جَلالُه، و حَسُنَتْ اَسماؤه. ـ به حضرت رسول اکرم ـ صلّى الله علیه و آله و سّلم. ـ فرموده است: «قُل لااَساَلُکُم عَلَیهِ اَجرًا اِلَّا المَوَدَّةَ فِى القُربى؛ بگو: «در برابر آن [= رسالت]، پاداشى از شما نمیخواهم؛ مگر دوستى دربارهی خویشاوندان [من] را.»(1) مقصود از خویشاوندان در این آیهی شریفه، اهل بیت عصمت ـ سلام الله تعالی علیهم. ـ هستند. عِلاوه بر احادیث فراوان دربارهی تکلیفبودن دوستداشتن همهی آنان، روایات ویژهاى دربارهی دوستداشتن حضرت صاحبالزّمان ـ عجّل الله تعالی فرجه الشّریف. ـ نیز وارد شده است؛ همچون: 1. شورى (42)، 23. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: خدا به من ظلم کرده است؛ چون مرا براى هدفى آفریده است که رسیدن به آن، زحمتى مىطلبد که کار هر کسى نیست. پاسخ: هم پنج آیهی قرآن کریم و هم عقل بیان میکنند که تکلیف و وظیفهی هر کسى، به اندازهی توان او است؛ پس، پیش از آن که خداوند حکیم وظیفهاى را بر عهدهی انسان بگذارد، قدرت و توانش را به او عنایت میکند؛ اگرچه انجامدادنش سخت باشد؛ ولى ممکن است. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اعتقادی»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2019/07/22/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: گاهى پسرم در بازى، با مداد یا چیز دیگر، اداى سیگارکشیدن درمیآورد و گاهى موهایش را شبیه فوتبالیستهای معروف میکند و گاهى دستبند یا گردنبندِ کِشى میپوشد. با او چگونه برخورد کنم؟ پاسخ: هر گاه کار بدى کرد، بدبودن کارش را با آرامى و مهرْبانى، به او یادآورى کنید و با تشویق و نوازش، او را در ترک آن یارى کنید و برایش الگوهاى خوب پیدا نمایید و گاهی پیش او از آنان ستایش کنید تا همانند آنان شود. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: آیا نماز شب خواندن و هر عبادت دیگرى به این نیّت که انسان احساس خوبى به خودش پیدا کند، کار درستی است؟ چگونه نگذاریم این احساس رضایت، باعث غرورمان شود؟ پاسخ: عبادت و هر کار خوبی باید تنها براى خدا باشد؛ نه به نیّت این که انسان نسبت به خودش احساس خوبى پیدا کند؛ البتّه مؤمن هنگامى که کاری را برای خدا انجام دهد، خوشحال میشود و براى آن، خدا را شکر میکند. اگر انسان به این توجّه داشته باشد که توفیق عبادت را خداوند والا ـ جلّ جلاله، و حسنت اسماؤه. ـ به او داده است، مغرور نمیشود و این التفات، غرورشکن است. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: آیا عاشقشدن، گناه است؟ پاسخ: محض عاشقشدن، گناه نیست؛ امّا هم دردسرهاى دنیوى دارد و هم باعث اُفت معنوى است و بر طبق حدیث شریف، دلهایى دچار عشق به غیر خدا و اولیاى او میشوند که از یاد خدا غافل باشند؛ پس باید با افزایش یاد خدا در دل، ذکرگفتن و اعمال خداپسند، آن را از بین برد. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای اخلاقی و اجتماعی»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2019/07/55/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
به نام خدا
(پاسخهای حاجآقا اسماعیل داستانی بِنیسی به پرسشها) پرسش: در ذهن من شبهاتى وجود دارد. آیا میتوانم پیگیرى حلّ آنها را به آینده موکول کنم؟ پاسخ: شبهاتى که ممکن است به ایمان خدشه وارد کنند، باید آنها را هرچهزودتر حل و برطرف کرد. مشاهدهی «پرسشها و پاسخهای احکام»، از راه لینک زیر در وبگاه بِنیسیها: http://benisiha.ir/2017/07/311/ . کانال بِنیسیها (عالم عارف: حضرت استاد بنیسی؛ و فرزندشان: حاجآقا بنیسی) در پیامرسانهای ایتا، اینستاگرام، روبیکا و سروش: @benisiha_ir.
|
پشتیبانی: وبگاه بِنیسیها
..........
شناسنامه ..........
.........
شناسنامهی وبلاگ ........
ردّ پای امروز: 32
مجموع عابران: 440539
........ مطالب بایگانیشده ........
زندگینامهی حضرت استاد بِنیسی
|